ανяιℓ ℓανιgηє ƒαη šιтєšιηє нσşgєℓ∂ιηιz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seventeen Maqazine Röportajı..

2 posters

Seventeen Maqazine Röportajı.. Empty Seventeen Maqazine Röportajı..

Mesaj  avril_funclub Cuma Şub. 05, 2010 9:48 am

Yeni şarkıların son albümüne göre çok daha eğlenceli.hayatınla ilgili birşeylerde varmı içinde?

Avril Lavigne:Her zaman espirili ve enerjik olmuşumdur,eğlenceli olmayı seviyorum.bu yılı iple çektim;albüm çıkıyor ve hiç bu kadar heyecanlanmamıştım.bir önceki albümümde daha mutsuz ve karanlık bir dönemdeydim.artık o günler geride kaldı ve kesinlikle geriye dönmeyi istemiyorum.şu anda harika bir yerdeyim.

S:İlk zamanlarda herkes seni çok eleştirdi.bu eleştiriler o "karanlık" tavrının oluşmasında rol oynadımı?

Avril Lavigne:Daha 17 yaşında küçük ve masum bir kızdım ama o yıl en fazla albüm satan kadın şarkıcı olmuştum.hakkımda söylenen en ufak bir söz bile beni çok üzüyordu.bu kadar "büyük" olmam insanlara negatif şeyler söyletti.çünkü insnlar böyle durumlarda sizi yaralamak istiyor.yapmacık davrandığım bir pazarlama harikası olduğum bile söylendi.ama aslında tam tersi.

S:Nasıl yani?

Avril Lavigne:Plak şirketim ne istersem yapmama izin verdi.ama sürekli insanlarla tartışmam gerekiyordu çünkü beni çekimlerde pespembe süslü dantelli fırfırlı kıyafetlerle görüntülemek istiyorlardı.bende her seferinde" bunları giymeyeceğim" diyordum.ortaya çantamla Converselerimle kravatımla kendi kıyafetlerimle çıkıyordum.bazı insanlar benim zor olduğumu söylüyorlardı ama gerçekten ben buydum.galiba bütün kariyerim"yapmayacağım" demekle geçti.

S: "Zamanım insanların yapmamı istediklerine karşı çıkmakla geçti" mi diyorsun?

Avril Lavigne:Hayır.yani aslında küçükken annem bana hep elbise giydirmek isterdi ve ve ben "hayır,onu giymek istemiyorum"diye bağırırdım(gülüyor).ama bunun dışında hayır.

S:Sence insanlar senin bu fikirlerini yanlış anlıyor ve seni kaba buluyor olabilirlermi?

Avril Lavigne:ben aklımdan geçeni söyleyen biriyim.gerçekten çok güçlü bir karakterim var ayrıca kendime has bir stil sahibiyim.dolayısıyla yani insanlar benim cool olduğumu düşünecek ve sevecekler yada benimle hiç alakaları olmayacak.herkesin beni seVmesi mümkün değil.ama hayranlarım bana yetiyor ve kendimden çok memnnum.

S:Saçın ve giyimin geçen seneden beri çKo değişti.bu nasıl oldu?

Avril Lavigne:Sahneye ilk çıktığımda bir çocuk gibi davranıyor ve giyiniyordum.artık bir kadınım.yaş ilerledikçe gerek giyimim gerek saç biçimim hepsi değişmeye başlıyor.ben çok erkeksiydim.saçım hergün aynıydı.nadiren makyaj yapardım.şimdi ise kıyafetleri ayakkabıları cüzdanları hepsini çok seviyorum.artık daha dişiyim.

S:Ama hala o saldırgan tavrın var paparazilere karşı,geçen yıl fotoğrafçılara tükürmüştün..

Avril Lavigne:Bir gece klübündeydim ve milyonlarca paparazi vardı.hepside baş belası tipler.ellerinde fotoğrafınız ve mavi bir kalemle sizi takip ederler.Gece klübünden çıkarken de resminizi suratınıza dayayıp imzalatırlar sonrada eBay da satarlar.kendi resmimi görünce dayanamayıp küfür ettim ve tükürdüm.zaten iki yıldır hep aynı şeyi yapıyorum bi tek o gece büyütüldü.

S:Niçin sadece o gece büyütüldü?

Avril Lavigne:Çünkü haber yapacak başka bi malzeme yoktu.her zaman britney iç çamaşırı giymemiş gibi hikayelere ihtiyaçları vardı.o zamanda konuşulcak birşey yoktu.bu yüzden olayı imza isteyen hayranlarına küfür etti diye yalana çevirdiler.ama gece saat 01.00di ve hayranlarım da yoktu .zaten onlarada asla öyle birşey yapmam.bu yüzdende "davranışım için üzgünüm hayranlarım karşı yapılmış birşey değildi" diye açıklama yaptım..

S:Hollywood gece hayatının içindemsin?

Avril Lavigne:Pek değilim.zaten los angeles'ta yaşayan tipik insanlardan da hoşlanmıyorum herkes gösteriş peşinde ve çevredekilerin ne düşündüklerini umursuyorlar ben rahat bi insanım küçük bi kasabada yetiştim.aslında milyonlarca kişi tanıyorum ama hiç birine bir tek sırrımı vermem.

S:En yakın arkadaşların seni nasıl tarif ederdi?

Avril Lavigne:Sessiz ve çekingen olduğumu söylerlerdi.ama eğlenmeyi gülmeyi çok severim.dışarı çıkmaya geç saate kadar oturmaya ve film seyretmeye bayılırım.birde çatlayana kadar yemek yemeye.tam bir parti canavarıyım.ama ölçülüyüm her gece çıkmıyorum.

S:Srkadaşlarının sana hiç iyi nasihatlarda bulunduğu oldumu?

Avril Lavigne:İnsanların fikirlerini sormaktan hoşlanmıyorum.benim kendi fikirlerim var.ama bi arkadaşım beni ağlayarak ararsa ona seve seve yardım ederim.iyi tavsiye verdiğimi düşünüyorum.çok pozitifim ve bilgi paylaşmayı severim.40 yaşındaymışım gibi konuşacağım ama çok fazla deneyimim var.bütün dünyayı gezdim farklı kültürler tanıdım ve benim yaşımdaki biri için çılgıncada olsa evlendim.ne okulu nede okumayı severdim ama yaşıma göre çok şey biliyorum.HAYATA DAİR ÖĞRENDİKLERİMİ OKULDA ASLA ÖĞRENEMEZDİM.

S:Dercyk'ten önceki hayatın nasıldı?

Avril Lavigne:Lisedeyken her hafta yeni bir erkek arkadaşın olailir.ama benim pek fazla ilişki olmadı.19 yaşımdan beri Dercyk ile birlikteyim.

S:Önceden yapmadığın için pişman olduğun bir şey varmı?mesela birden fazla kişiyle aynı anda çıkmak?

Avril Lavigne:Hayır.yaşadığım herşeyden çok memnunum.erkekler konusunda genelde çekingendim;zaten tutucucu bi ailem vardı.aslında bu beni iyi bir kız yaptı.ve bununla gurur duyuyorum.
avril_funclub
avril_funclub

Seventeen Maqazine Röportajı.. Empty Geri: Seventeen Maqazine Röportajı..

Mesaj  AvriL<3 Cuma Şub. 05, 2010 9:51 am

Saol cnm Smile
AvriL<3
AvriL<3
Admin

http://avrillavigne-fanclub.yetkinforum.com

Seventeen Maqazine Röportajı.. Empty Röportaj..

Mesaj  avril_funclub Cuma Şub. 05, 2010 10:07 am

ßişi deil Jnim... Very Happy
avril_funclub
avril_funclub

- Similar topics